tisdag 26 juli 2011

Tv-serier, pw & husporr

Idag tog jag mig utanför läggan för första gången sedan i lördags. Duktigt! Har liksom inte haft någon direkt anledning att röra mig utanför hemmets trygga vrå och har varit "upptagen" med att kolla på tv-serier. Mina favoriter just nu är The Middle och Pretty little liars. Jag har lite svårt att förstå att PLL har fått 8.2 i betyg på IMDb. Nog för att serien är helt ok, som en blandning av Gossip girl och Desperate housewives, men 8.2?! Njae. Lite för dåliga skådespelare och för melodramatisk story för det. The Middle har fått 7.7 vilket är för lågt tycker jag, det är ju en asrolig serie. Sitter och skrattar högt när jag ser den. Dock är den inte så genusmedveten tyvärr men det är ju nästan ingen tv-serie. Är det någon som har ett tips på en tv-serie (helst komedi eftersom de brukar vara de mest genusomedvetna) där de inte har könsstereotypa karaktärer och som inte anser att män är från Mars och kvinnor från Venus? Skulle vara väldigt trevligt att se en sån serie som omväxling.

Anledningen för övrigt till att jag tog mig utanför lägenheten idag var för att jag kände att det var dags att röra på fläsket lite. Det blev en kvälls-pw vilket var skönt förutom att jag fick en miljard myggbett. Det finns massa mysiga villaområden i närheten som ser så himla idylliska ut (ni vet, lummiga trädgårdar och fina gamla stenhus) och som gör att jag inser att jag MÅSTE få bo i ett hus en dag. Annars kommer jag aldrig bli en lycklig människa. Jag är något av en husfetischist, älskar att kolla in fina hus. Ska börja smygfota dem och skapa en husporrmapp på datorn.

Hehe, nu var jag tvungen att googla "husporr" men det fanns inga roliga (dvs snuskiga) bilder alls. Mäh! Vad tråkiga folk är. Trodde att det i alla fall skulle komma upp nån bild på nån som typ smeker ett hus men icke alltså.

2 kommentarer:

caisaaaaaaaa sa...

sjukt roligt att det ända jag gjort de senaste dagarna är precis detsamma.. kollat på pretty little liars o the middle... älskar the middle !!

AnnaBanana sa...

Coolio!!! The Middle är en av mina absoluta favoritserier. Lite ledsen för jag har inte så många avsnitt kvar att kolla på:(