onsdag 10 augusti 2011

Gamla grejer

Jag är en sväng i Uddevalla hos päronen och har det gött. Bland annat så håller jag på att gå igenom gamla grejer eftersom mamsen & pappsen ska flytta nästa år och då finns det ingen plats att förvara allt gammalt grejs i. Är lite stressad inför detta, var ska jag göra av alla bebiskläder, leksaker, böcker mm? Jag har absolut inte plats för det i läggan i Lund och jag vill absolut inte kasta alla gamla pinaler.

Hur som helst, hittills har jag gjort följande "fynd":


En orm och en mus som jag sytt i syslöjden. Jag har gjort massa mjukisdjur i slöjden, vet inte vilka av dem jag ska spara men ormen tyckte Anders var cool och ville ha i vår soffa... Jag ställer mig tveksam till detta, vill vi verkligen ha en ful låtsasorm i vardagsrummet?


Min gamla dockvagn! Så söt! Lite kul att barnvagnar i den här modellen är så populära just nu. Den här vagnen ska jag definitivt spara och hoppas på att mina framtida kids vill leka med den.


Ett gäng missbildade hästar jag gjort...........kolla in den med wellpapp-benen! Stackars häst. Jag hade en period när jag älskade hästar, jag red aldrig på ridskola men tyckte om att leka med leksakshästar så jag både köpte hästar och gjorde själv.


Mina gamla bebisskor! Hur söta??? De i mitten och de till höger är ganska välbevarade, skulle nog funka att använda till framtida bebisar (min biologiska klocka började ticka väldigt snabbt av att se alla babygrejer kan jag meddela men det får allt dröja ett tag till innan det blir några bebbar gjorda här).


Skolavslutningsskor från lågstadieåldern. Tror att min mamma var svag för vita skor på 80-90-talen.

7 kommentarer:

partyphoto sa...

Matade du hästarna för lite eller?

AnnaBanana sa...

blä

Xiao sa...

men, bättre än låtsasorm än riktig orm??

Åh vad sött allting är! Hur stor (och stabil) är vagnen? Görfin om man hade kunnat använda på riktigt :)

AnnaBanana sa...

xiao: true dat! vagnen går inte att använda som riktig vagn, den är alldeles för liten tyvärr. men som dockvagn funkar den utmärkt!

Lina sa...

Hahaha! Grymt snygga hästar där! Vilken talang!

kakan sa...

du måste ha gått på speed på syslöjden eller nåt, begriper inte hur du hann vara så produktiv:) ormen är ju klockren som shabby chic-inredningsdetalj, har def potential att bli den nya vimplen:) Barnskor är en annan fin inredningsdetalj, även om jag föredrar 80-talsskorna längst till vänster på bilden. Minns att alla hade såna och att de var det snyggaste jag visste.

och åh åh åh, din dockvagn! jag var så sjukt avundsjuk när du fick din i födelsedagspresent minns jag. och att du först fgick en rosa men att du BYTTE den till den blå och att det var någonting som jag absolut inte kunde förstå, hahaha.

AnnaBanana sa...

Karin: jag måste säga att jag tycker 80-talsskorna fortfarande är rätt snygga. Funderar faktiskt lite på att ha skorna som inredningsdetalj men njäe, hoppar nog det för tillfället.

Mycket hellre blått än mesrosa!