tisdag 4 juli 2006

Final countdown

Nine days to go! It's the final countdown, dudududu, dudurududu... Längtar faktiskt. Särskilt efter att aldrig mer, ever again, vara au pair. Aldrig mer stryka andras skjortor, diska andras skit, städa andras rum, byta blöjor, torka bajsrumpor, sitta i timmar i lekparken och vara grymt uttråkad, gå promenader med barnvagnen, äta med barn som inte sitter stilla, vägrar äta själva, kladdar, skriker och är allmänt jobbiga, hämta och lämna i skolan, skrika på barn som inte uppför sig... (okej, en del av detta är kanske inte "aldrig mer", utan snarare 5-7 år tills de egna ungeländena kommer. Men, fram tills dess. Underbart!) Är så förbannat trött på det här jobbet.

Värmebölja i London. Så varmt, så svettigt, så jobbigt. Går liksom inte att känna sig fräsch med megasvettfläckar under armarna, svettränder längs benen (benen! hur ofta händer det?), hår som är helt svettförstört och svettmärken på magen. Yikes. Men en fin bränna får jag i alla fall.


By the way, the WAGs har (hade, efter Englands förlust mot Portugal) en egen coach och ett helt team med fake tan therapists. Det ni.

3 kommentarer:

Anonym sa...

inga skjortor förutom mina....
hahaha....
nej, allvarligt tänkte bara säga att jag saknar dig. (försov idag igen, måste nog sova lite i helgen)
kram A

Malin sa...

Apotekets Absolut Torr stryks på en kväll i veckan och stoppar effektivt lökringar, nästan oavsett hur mongosvettigt vädret är - trust me det är varmt i Amsterdam också

kaffechoklad sa...

Skriv, skriv!!! Vill läsa mer!!!
Bro's brutta ska me på sommarfesten imorrn, spännande;)
too bad du o anders inte kan var me:(

See ya soon dudess!!

hugsie