måndag 5 oktober 2009

don't tell me a girl like you have never been tied before



dagens mest underhållande är lätt det här klippet med trailern från filmen "the gold and the beautiful", skapad av svenska hollywood-frun agnes-nicole winter:



är inte trailern väldigt konstigt klippt? man fattar ju inte vad storyn är, allt är bara en enda sörja av usla skådisar och scener utan sammanhang (favoritscener: när de klättrar upp för en brant och a-n w skriker "we're all gonna die" och den där filmens hunk tar på henne en sko och hon säger "i can trip" eller ngt och han svarar "i will catch you if you fall" och så har de ett "romantiskt" moment, eller det skulle vara romantiskt om de kunde agera). är det en film om löve, treasure hunts, kidnappningar, daddy's little rich girl som plötsligt är utan trust fond eller alltihop? jag skulle vilja se hela filmen, undrar om den går att hitta någonstans? den verkar ju vara så extremt dålig att den blir kul att kolla på.

1 kommentar:

Lina sa...

Ha ha! det är ju så underbart värdelöst! Tror att den skulle komma ut i december nångång. Det kommer bli en riktig fest att se på den.
Min favoritdel i trailern är när hon gråter och säger "nobody loves me"...hahahaha!