lördag 3 september 2011

Anna Banana goes träningsblogg & modeblogg

Jag skulle ju skriva här om min träning, sa jag i tisdags. Well, jag tränade aldrig igår som jag hade tänkt för Anders tyckte vi skulle dricka vin istället och jag är inte den som säger nej till alkohol. Istället har jag kört ett pass idag, med joggning/powerwalk först och sen lite styrka. Alltså fi fäen vad jobbigt det är att springa! Jag håller på att dö känns det som trots att jag "springer" jättesakta. Jag är alltid den som blir omsprungen, varenda gång. Fattar inte hur folk kan springa så snabbt? Men nån måste ju vara den som är långsammast också och jag så gärna på mig att vara den. Tänk så glada folk måste bli när de springer om mig, "yes jag är iaf snabbare än vad hon är!". Kul att kunna vara till glädje för andra.

Jag är mycket nöjd med att ha tränat två gånger den här veckan. Mitt mål är att träna två-tre gånger per vecka, beroende på hur mycket jag har att göra. Det känns som ett realistiskt och hållbart mål. Nästa vecka ska jag försöka träna måndag, onsdag och fredag/lördag/söndag, den dagen det passar bäst helt enkelt.

Nu till fäshion-delen av det här inlägget. Jag ska på fest ikväll hos min twitter-buddy Bodil och jag är rätt så nöjd med min outfit:
Linne och kjol Vero Moda. Den snygga sjaletten har jag för att skydda håret som jag rullat. Ska ej ha den sen på festen, 
Outfiten + kavaj från HM. Jag blev inspirerad till att ha kavaj  och den här typen av kjol efter ett  Pretty little liars-avsnitt där Hannah hade en liknande outfit. 
Mina Bridget Jones-trosor som jag hade på bröllopet förra veckan, har på mig dem ikväll också. Snygga eller hur?!
Jag gillar kombon svart + mörkblått. Himla snyggt och liksom "sobert". Jag vet inte riktigt vad sobert betyder men det känns som ett ord som jurister använder för att beskriva sin stil.

2 kommentarer:

Lina sa...

Skitfin kjol! Kanske skulle passa på en domstol. Hmmm.....

AnnaBanana sa...

Det tycker jag absolut! Jag tänker att jag ska använda den sen att ha som jobbkjol när jag är färdig. Den passar mkt bra med kavaj också.