måndag 19 september 2011

Dagens gnäll

Ska skriva ett sk memo på tre sidor om humanitär rätt tills imorgon tisdag kl 15 och jag håller på att dö för att det är så satans jobbigt. Jag ska skriva om enforced vs. voluntary prostitution bla bla bla och det är ju sånt jag egentligen tycker är intressant men alltså PALLA. Min koncentrationsförmåga och entusiasm inför detta är icke-existerande och allt jag vill är att omfamna min inre soffpotatis och bara ligga och kolla på tv-serier hela dagen. 

Skriv nu upp det här i era intresseklubbsböcker så ska jag försöka ta mig samman och plugga. Yay. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fjong

AnnaBanana sa...

Fjomp

elsa sa...

Vilken termin läser du? (HEJAHEJA all is possible with coffe)

AnnaBanana sa...

Elsa: det är det jag försöker intala mig själv också:) kaffe ftw!

Jag läser nionde terminen på masterprogrammet i mänskliga rättigheter så jag läser 10 terminer sammanlagt. Till våren ska jag skriva examensuppsatsen och sen är jag färdig, OMFG!!!!!!!!

Vilken termin läser du (eller läste senast för du har väl uppehåll nu)?

elsa sa...

Wow, sluttampen nu då :) Trivs du på programmet? Jag ska börja läsa min sjunde termin när jag är tillbaka, blir nog fördjupning inom straffrätt. Har du funderat nåt på uppsatsämne?

AnnaBanana sa...

Elsa: ja jag trivs. Kvaliteten har varit lite upp och ner men jag har definitivt valt rätt fördjupning. Mitt uppsatsämne blir troligtvis "radikalfeminismens påverkan på lagstiftningen och dess betydelse för kvinnors rättigheter med fokus på prostitution i sverige och internationellt". typ.